آمار و ارقام

توالی انتشار: فصل‌نامه

نوع انتشار: چاپی-الکترونیکی

اعتبار نشریه: علمی

رتبه نشریه: الف ( پرتال نشریات علمی)

زبان نشریه: فارسی و انگلیسی

نوع مقالات قابل انتشار در نشریه: پژوهشی، مروری، یادداشت فنی

نوع داوری: دو سو ناشناس

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: کمتر از 10 روز

میانگین زمان داوری:  کمتر از 6 ماه

هزینه ارسال مقاله: رایگان

هزینۀ بررسی و انتشار مقاله: رایگان

دسترسی وبگاه: آزاد

دسترسی به مقاله‌ها: دسترسی باز

استفاده از مشابه یابی قبل از ارسال به داوری: دارد (سامانه مشابه یاب همتاجو

قابلیت چاپ پوستر تبلیغاتی شرکت‌های فناور و دانش بنیان: دارد

مجوز انتشار و حق مولف:  ANM is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

سیاست دسترسی آزاد: این نشریه  به صاحب امتیازی دانشگاه یزد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)»  رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آنان می‌توانند مقالاتشان را  آرشیوسازی کنند. این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

قوانین کپی رایت: تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

اخلاق نشر: نشریه "روش‌های تحلیلی و عددی در مهندسی معدن" با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتة اخلاق در انتشار (COPE) می‌باشد و از آیین نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.

دریافت فایل

به اطلاع نویسندگان گرامی می رساند که جدیدترین شیوه نامه نگارش مقالات به زبان انگلیسی و فارسی در بخش "راهنمای نویسندگان" موجود است. لذا از نویسندگان محترم درخواست می‌شود به منظور تسریع در فرآیند داوری، مقالات خود را با در نظر گرفتن این شیوه نامه از طریق سامانه نشریه ارسال فرمایند.

بر اساس مصوبه هیات تحریریه نشریه روش های تحلیلی و عددی در مهندسی معدن، ارائه چکیده انگلیسی بلند (Extended Abstractبه همراه مقالات الزامی است. شیوه نامه تهیه چکیده انگلیسی بلند در بخش راهنمای نویسندگان قابل مشاهده است.

نشریه روش های تحلیلی و عددی در مهندسی معدن دارای تفاهم نامه همکاری با انجمن مهندسی معدن ایران است (فایل تفاهم نامه در بخش حامیان نشریه قابل مشاهده است).

شماره جاری: دوره 13، شماره 37، دی 1402، صفحه 1-90

مقاله پژوهشی

Estimating Penetration Rate of Excavation Machine Using Geotechnical Parameters and Neural Networks in Tabriz Metro

صفحه 1-9