سپاس خدایی را سزاست که تا صدایش میکنیم پاسخمان میگوید و هرچه از او میطلبیم عطا میکند و آنگاه که به او تکیه میکنیم، گرامیامان میدارد و دست نوازش بر سرمان میکشد. این خدای ماست... به راستی ستایش برانگیز است به حقیقت دوست داشتنی است و به واقع سجده کردنی! پس از او استمداد میطلبیم تا به ما علم نافع عطا نماید.
تلاش دو چندان دست اندرکاران نشریه روشهای تحلیلی و عددی در مهندسی معدن در سال 1398 بر کسی پوشیده نیست. تبدیل شدن دو فصلنامه به فصلنامه، افزایش تعداد مقالات هر نسخه، سرعت یافتن داوریها، برگزاری جلسات متعدد هیات تحریریه، تعیین تکلیف مقالات جامانده از سالهای گذشته تا سال 1397، پرداخت داوریها، پیگیری حمایت مجموعه شرکت سنگ آهن مرکزی ایران که از ابتدا حامی این نشریه بوده است و تهیه و ارسال نسخههای چاپی به دانشگاهها و معادن و دهها فعالیت دیگر نشان از چالاکی ستاد نشریه دارد. این حرکت و چابکی نشریه در سال جاری نیز ادامه داشته و قصد داریم تا به کمک داوران گرامی و نویسندگان بزرگوار، خودمان را به شرایط یک نشریه کامل پژوهشی نزدیک نماییم.
یکی از معضلات حوزه مهندسی معدن نبود ارتباط بین اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ماحصل آن نبود همافزایی علمی در این حوزه است که باعث مشکلاتی است که گریبانگیر معادن و صنایع معدنی کشور است و معمولاً مشاورین مهندسی معدن نیز سردرگم آن هستند. از طرفی اغلب دانشگاههای دارای رشته مهندسی معدن کشور هر ساله عناوین پایان نامهها و رسالههای زیادی را طرح و به اتمام میرسانند غافل از اینکه معادن و صنایع معدنی چقدر به آنها نیازمندند و بدون توجه به اینکه آیا این عناوین در دیگر دانشگاههای کشور کار شده و یا میشود. پیشنهاد مشخص این نشریه ایجاد شبکه دانشجویان دکتری مهندسی معدن ایران زیر نظر انجمن مهندسی معدن ایران است تا سالانه ضمن ارائه کارهای جدید همافزایی اعضا را ضمانت نماید.
در آخر مثل همیشه منتظر دریافت نظرات اصلاحی همه عزیزان به منظور بهبود یا اصلاح عملکرد نشریه هستیم.